Rapport fra sommerutstillingen på Hadeland Glassverk

by admin

Her er noen smakebiter fra sommerutstillingen på Hadeland.

 

 

Noen videoklipp har jeg også:

 

 

 

{ 2 comments }

Anne-Britt Lia august 24, 2011, kl. 21:52

Det er bare en ting å si…. vakkert !! Jeg blir aldri lei av å se på de vakre festdraktene. Har vært på flere av de tidligere utstillingene. Opptil flere ganger på samme utstilling :-)) Den som hadde hadde slike vakre stoffer. Ja, det er jo lov å drømme 🙂 Har så lyst til å prøve å sy en drakt, men stoffene og båndene er det som gjør susen.
Hilsen Anne-Britt – Telemark.

Toril Høiem april 22, 2012, kl. 18:15

Hei! Vi snakket i telefonen for noen dager siden. Du anbefalte meg å dra innom utstillingen på Hadeland glassverk for å ta den røde beltestakken i bomull i nærmere åsyn (den som i katalogen er avbildet foran gården fra 1865). Fin utstilling, mange flotte drakter (og matchende malerier), men den var ikke blant dem. En av de som jobbet der sa at de på museet kanskje hadde solgt den. Hun spurte meg om jeg visste at det var 3 av hver drakt, det visste ikke jeg. Men jeg er uansett interessert i akkurat den. Det var noe med inspirasjonen fra Asia og bunad som appelerte til meg (bodd 8 år i Korea). Du sa at du skulle flytte utstillingen til CC-vest, at vi kunne møtes der og at jeg evt. ville ha mulighet til å kjøpe drakten. Jeg er fortsatt interessert dersom du har flere i Trondheim! Hva er forresten prisen? Jeg ringer deg på mandag! Vennlig hilsen Toril H.

Previous post:

Next post: